Меню
Октомври 2022
ПнВтСрЧтПтСбНд
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Виж целия календар
Специалности
Проект "ДОМИНО"

 

 


DUAL EDUCATION FOR THE MODERN REQUIREMENTS AND NEEDS OF SOCIETY   ДУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА МОДЕРНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ И НУЖДИ НА ОБЩЕСТВОТО


 

 

Проект  ,,Швейцарска подкрепа за въвеждане принципите на дуалното обучение в българската образователна система‘‘

 

 

ПРЕЗЕНТАЦИЯ

 

На 26.03.2019г. в ТПГ„Мария Кюри“ се проведе среща по оперативна група за партньорство по проект „ДОМИНО“- ,,Швейцарска подкрепа за въвеждане принципите на дуалното обучение в българската образователна система (проект „ДОМИНО“). На срещата присъстваха представители на РУО – Перник, работодателите- партньори на училището,директора и зам. директора на ТПГ „М. Кюри” всички ученици от IX a клас, специалност „Електрообзавеждане на производството“ и техните родители. Учениците от IX a клас, заедно с техният преподавател по Учебна практика – електротехнически дейности - РПП инж. В.Калайджиева, представиха изработените от тях макети и проекти.След представянето се проведоха дискусии с представителите на фирмите – партньори.

Снимки

 

Среща по оперативна група за партньорство по проект "ДОМИНО"

На 04.09.2018г. в ТПГ„Мария Кюри“ се проведе среща по оперативна група за партньорство по проект „Домино“- ,,Швейцарска подкрепа за въвеждане принципите на дуалното обучение в българската образователна система (проект „ДОМИНО“).
На срещата присъстваха работодателите - партньори на училището:
Инж. ЯСЕН КАЦАРОВ – представител на „ТОПЛОФИКАЦИЯ – ПЕРНИК“ АД
ГЕОРГИ ВАКАРЕЕВ – представител на „СТОМАНА ИНДЪСТРИ“ АД
РОСИЦА СИМЕОНОВА -  старши експерт професионално образование и обучение от РУО Перник
ЕМИЛ КОСТАДИНОВ – кмет на квартал „Изток“ в Перник
РАЛИЦА ЯНЕВА – представител на „ЧЕЗ България ЕАД“
МАРИЯ ТУМБЕВА - представител на „ЧЕЗ България ЕАД“
РАДОСТ МЕШЕЛИЕВА -  представител на „Трелеборг Сийлинг Солюшънс Перник“ ЕООД  
 инж. Цветелина Миланова, директор на ТПГ „Мария Кюри“, инж.Галя Йорданова заместник- директор учебно-производствена дейност, Нели Рангелова – главен счетоводител, учители, всички ученици от IX a клас, специалност „Електрообзавеждане на производството“ и техните родители.
Инж.Галя Йорданова, представи презентация за ползите от дуалното обучение, запозна присъстващите с визията и основната цел на проекта и  извършените до момента дейности по проект „ДОМИНО“.
След представената презентация се проведоха дискусии с представителите на фирмите – партньори.

Снимки

 

 Oперативна среща за партньорство

 по проект  ,,Швейцарска подкрепа за въвеждане принципите на дуалното обучение в българската образователна система (проект „ДОМИНО“)

Снимки

Албум: Проект "ДОМИНО"
1