Меню
Април 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Виж целия календар
Специалности
Проект "ДОМИНО"

 

 


DUAL EDUCATION FOR THE MODERN REQUIREMENTS AND NEEDS OF SOCIETY   ДУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА МОДЕРНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ И НУЖДИ НА ОБЩЕСТВОТО


 

 

Проект  ,,Швейцарска подкрепа за въвеждане принципите на дуалното обучение в българската образователна система‘‘

 

 

ПРЕЗЕНТАЦИЯ

 

На 26.03.2019г. в ТПГ„Мария Кюри“ се проведе среща по оперативна група за партньорство по проект „ДОМИНО“- ,,Швейцарска подкрепа за въвеждане принципите на дуалното обучение в българската образователна система (проект „ДОМИНО“). На срещата присъстваха представители на РУО – Перник, работодателите- партньори на училището,директора и зам. директора на ТПГ „М. Кюри” всички ученици от IX a клас, специалност „Електрообзавеждане на производството“ и техните родители. Учениците от IX a клас, заедно с техният преподавател по Учебна практика – електротехнически дейности - РПП инж. В.Калайджиева, представиха изработените от тях макети и проекти.След представянето се проведоха дискусии с представителите на фирмите – партньори.

Снимки

 

Среща по оперативна група за партньорство по проект "ДОМИНО"

На 04.09.2018г. в ТПГ„Мария Кюри“ се проведе среща по оперативна група за партньорство по проект „Домино“- ,,Швейцарска подкрепа за въвеждане принципите на дуалното обучение в българската образователна система (проект „ДОМИНО“).
На срещата присъстваха работодателите - партньори на училището:
Инж. ЯСЕН КАЦАРОВ – представител на „ТОПЛОФИКАЦИЯ – ПЕРНИК“ АД
ГЕОРГИ ВАКАРЕЕВ – представител на „СТОМАНА ИНДЪСТРИ“ АД
РОСИЦА СИМЕОНОВА -  старши експерт професионално образование и обучение от РУО Перник
ЕМИЛ КОСТАДИНОВ – кмет на квартал „Изток“ в Перник
РАЛИЦА ЯНЕВА – представител на „ЧЕЗ България ЕАД“
МАРИЯ ТУМБЕВА - представител на „ЧЕЗ България ЕАД“
РАДОСТ МЕШЕЛИЕВА -  представител на „Трелеборг Сийлинг Солюшънс Перник“ ЕООД  
 инж. Цветелина Миланова, директор на ТПГ „Мария Кюри“, инж.Галя Йорданова заместник- директор учебно-производствена дейност, Нели Рангелова – главен счетоводител, учители, всички ученици от IX a клас, специалност „Електрообзавеждане на производството“ и техните родители.
Инж.Галя Йорданова, представи презентация за ползите от дуалното обучение, запозна присъстващите с визията и основната цел на проекта и  извършените до момента дейности по проект „ДОМИНО“.
След представената презентация се проведоха дискусии с представителите на фирмите – партньори.

Снимки

 

 Oперативна среща за партньорство

 по проект  ,,Швейцарска подкрепа за въвеждане принципите на дуалното обучение в българската образователна система (проект „ДОМИНО“)

Снимки

Албум: Проект "ДОМИНО"
1